Spamfilter

Geavanceerde Spamfiltering voor een Schone Inbox

Geavanceerde Spamfiltering voor een Schone Inbox

Houd uw e-mails vrij van ongewenste berichten en bescherm uw organisatie tegen spam met de geavanceerde spamfilteringsservices van Knippin ICT. Onze krachtige spamfilters zijn ontworpen om verdachte en schadelijke e-mails te identificeren en te blokkeren, waardoor uw communicatie veilig en efficiënt blijft.

Waarom Spamfiltering Belangrijk is

Spam vormt een aanzienlijke bedreiging voor organisaties en individuen. Het kan variëren van ongewenste reclame tot kwaadaardige phishing-pogingen, waarbij criminelen proberen persoonlijke informatie te stelen. Effectieve spamfiltering is van vitaal belang om:

Productiviteit te verbeteren: Door uw inbox vrij te houden van spam, kunt u zich concentreren op belangrijke communicatie en uw productiviteit verhogen.
Bescherming tegen malware: Spam kan schadelijke bijlagen of links bevatten die uw systemen kunnen infecteren. Een goede spamfilter beschermt tegen deze dreigingen.
Vertrouwen en geloofwaardigheid opbouwen: Betrouwbare e-mailcommunicatie draagt bij aan het vertrouwen van uw klanten en partners.

Real-time Filtering

Onze spamfilters werken in realtime en screenen inkomende e-mails op verdachte inhoud, virussen, phishingpogingen en andere vormen van ongewenste berichten

Aanpasbare Instellingen

Pas de spamfilterinstellingen aan volgens uw behoeften. U kunt aangeven welke e-mails als spam moeten worden gemarkeerd en welke moeten worden doorgelaten.

Phishingdetectie

Onze spamfilters zijn geavanceerd genoeg om phishing-e-mails te herkennen die proberen persoonlijke informatie te stelen. Deze worden onmiddellijk geblokkeerd om uw gegevens te beschermen.

Rapportage en Controle

Krijg inzicht in de geblokkeerde en doorgelaten e-mails met gedetailleerde rapporten. Blijf in controle en pas de instellingen aan op basis van uw analyse.

Inkomend Spamfilter

  • 10 Domeinen: € 13,80 ex btw per maand Bestellen
  • 25 Domeinen: € 31,62 ex btwper maand Bestellen
  • 50 Domeinen: € 56,92 ex btwper maand Bestellen

Uitgaand Spamfilter

  • 10 Domeinen: € 13,80 ex btw per maand Bestellen
  • 25 Domeinen: € 31,62 ex btw per maand Bestellen
  • 50 Domeinen: € 56,92 ex btw per maand Bestellen

Kies voor Knippin ICT voor Betrouwbare Spamfiltering

Bij Knippin ICT begrijpen we het belang van een betrouwbare spamfilter om uw communicatie te beschermen. Onze spamfilteringsservices zijn robuust, nauwkeurig en gebruiksvriendelijk. Laat ons u helpen bij het opzetten van een effectieve spamfilter die voldoet aan uw unieke eisen.

Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe onze spamfilteringsservices u kunnen helpen bij het beveiligen van uw e-mails en het waarborgen van een schone inbox. Uw veiligheid en gemoedsrust zijn onze prioriteit.