Stel u vraag via de chat.

Stel u vraag via de chat.

Wilt u snel antwoord op u vraag? Dan kunt u met ons chatten en zo uw vraag stellen.

Open Chat

Bedrijfsgegevens

Bedrijfsgegevens

KvK: 50759019
BTW: NL153826435B02
Rekeningnummer: NL35 INGB 0007 326188
Email: info@Knippin.nl

 

Knippin ict Lagerstraat 9 6061CS Posterholt Nederland E-mail: info@knippin.nl Website: http://knippin.nl KvK nummer: 50759019 BTW nummer: NL153826435B02 Bankrekening: NL60KNAB0726567140

.

Email ons

Email ons

De antwoord op uw vraag niet gevonden? Mail ons en u krijgt meestal binnen 4 uur antwoord op uw vraag.

info@Knippin.nl

Hoe lang duurt het voordat mijn hosting actief is?

In meeste gevallen is uw hosting meteen actief en ontvangt u ook de inloggegevens per email. Echter kan het zijn dat de bestelling is blijven hangen waardoor wij handmatig de bestelling door moeten zetten, in dat geval zal uw hosting binnen 24 uur actief zijn.

Welk controlpanel krijg ik bij mijn hostingpakket?

Wij maken gebruik van DirectAdmin panel omdat dit eenvoudig is in gebruik, vergeleken met andere panels.

Is een domeinnaam meteen actief na registratie?

Als het gaat om een nieuwe domeinnaam die niet verhuist te worden, dan is het actief zodra u bevestiging krijgt via de mail. In meeste gevallen krijgt u meteen een bevestiging na de registratie en is uw domeinaam in meeste gevallen dus ook meteen actief.

Wat is de opzegtermijn?

Bij een aanschaf van een domeinnaam of hosting gaat u een contract termijn aan van 1 jaar. Na 1 jaar wordt het automatisch verlengt tenzij u het 1 maand van te voren opzegt.

Wat zijn de betalingsmogelijkheden?

Bij het aanschaf van een domeinaam of hosting betaald u altijd voor een hele jaar. De betaling kunt u doen met IDEAL of PAYPAL wij ondersteunen nog geen automatische incasso.

Wat is een SSL Certificaat?

SSL is een manier om het internetverkeer tussen je website en je bezoekers te versleutelen. SSL Certificaat is een aanrader voor websites die wachtwoorden, persoonsgegevens of betaalinformatie verwerken. Een manier om onderscheppen onmogelijk te maken is door de verbindingen van en naar je site te versleutelen. Dit versleutelen gebeurt dus met SSL, en hiervoor heb je een SSL-certificaat nodig.

Wat kan ik met Installatron?

Installatron is een programma waarmee u met een paar muisklikken een Applicatie kunt installeren in uw hosting. U ontvangt dit softwarepakket gratis bij ieder hostingpakket van Knippin.

Installatron vind u terug in het DirectAdmin-controlepaneel. Applicaties die bijvoorbeeld kunnen worden geïnstalleerd via DirectAdmin zijn: WordPress, Magento, Opencart, Joomla en nog veel meer.

Wat zijn de IMAP - POP3 - SMTP gegevens?

Server inkomende mail: mail.Knippin.nl
Poort IMAP: 993 (SSL Beveiligd) of Poort POP3: 995 (SSL Beveiligd)

Server uitgaande mail: mail.Knippin.nl
Poort SMTP: 465 (SSL Beveiligd)

Voor uitgaande mail is een verificatie vereist, geef hierbij de inloggegevens van je emailaccount aan.