Stel u vraag via de chat.

Stel u vraag via de chat.

Wilt u snel antwoord op u vraag? Dan kunt u met ons chatten en zo uw vraag stellen.

Open Chat

Bedrijfsgegevens

Bedrijfsgegevens

KvK: 50759019
BTW: NL153826435B02
Email: info@Knippin.nl

Knippin ict Lagerstraat 9 6061CS Posterholt Nederland E-mail: info@knippin.nl Website: http://knippin.nl KvK nummer: 50759019 BTW nummer: NL153826435B02 Bankrekening: NL60KNAB0726567140

.

Email ons

Email ons

De antwoord op uw vraag niet gevonden? Mail ons en u krijgt meestal binnen 4 uur antwoord op uw vraag.

info@Knippin.nl

 Bestelling

Hoe lang duurt het voordat mijn hosting actief is?

In meeste gevallen is uw hosting meteen actief en ontvangt u ook de inloggegevens per email. Echter kan het zijn dat de bestelling is blijven hangen waardoor wij handmatig de bestelling door moeten zetten, in dat geval zal uw hosting binnen 24 uur actief zijn.

Wat zijn de betalingsmogelijkheden?

Bij het aanschaf van een domeinaam of hosting betaald u altijd voor een hele jaar. De betaling kunt u doen met IDEAL of PAYPAL wij ondersteunen nog geen automatische incasso.

Is een domeinnaam meteen actief na registratie?

Als het gaat om een nieuwe domeinnaam die niet verhuist te worden, dan is het actief zodra u bevestiging krijgt via de mail. In meeste gevallen krijgt u meteen een bevestiging na de registratie en is uw domeinaam in meeste gevallen dus ook meteen actief.

Hoe verhuis ik een Internationale (.com/.net/.org etc) domeinnaam naar knippin?

Een domeinnaam verhuizen naar knippin die u al bij een andere provider heeft is mogelijk.

1) Vermeld aan uw oude provider dat u de domeinnaam gaat verhuizen. Vraag hierbij expliciet om een EPP-code en vraag tevens om de domeinnaam te UNLOCKEN. *(Dit geld alleen voor .com/.net/.org)

2) Voeg de domeinnaam toe aan uw hostingpakket. Dit kan via de optie “Domain Setup” (Of Domein Setup als U de NL taal heeft) in uw DirectAdmin controlepaneel.

3) U krijgt bericht van ons terug met de nadere procedure en eventuele stappen die u dient te volgen. Een verhuizing duurt doorgaands 4-10 werkdagen

Kan ik mijn domeinnaam veranderen?

Veranderen van een domeinnaam kan helaas niet, aangezien de tekstuele domeinnaam het daadwerkelijke product is.

U kunt wel een nieuwe domeinnaam aanvragen en de oude laten vervallen. U betaalt dan wel de kosten voor de nieuwe domeinnaam

Webhosting

Welk controlpanel krijg ik bij mijn hostingpakket?

Wij maken gebruik van DirectAdmin panel omdat dit eenvoudig is in gebruik, vergeleken met andere panels.

Wat kan ik met softaculous?

softaculous is een programma waarmee u met een paar muisklikken een Applicatie kunt installeren in uw hosting. U ontvangt dit softwarepakket gratis bij ieder hostingpakket van Knippin.

softaculous vind u terug in het DirectAdmin-controlepaneel. Applicaties die bijvoorbeeld kunnen worden geïnstalleerd via DirectAdmin zijn: WordPress, Magento, Opencart, Joomla en nog veel meer.

Wat zijn de IMAP - POP3 - SMTP gegevens?

Server inkomende mail: mail.Knippin.nl
Poort IMAP: 993 (SSL Beveiligd) of Poort POP3: 995 (SSL Beveiligd)

Server uitgaande mail: mail.Knippin.nl
Poort SMTP: 465 (SSL Beveiligd)

Voor uitgaande mail is een verificatie vereist, geef hierbij de inloggegevens van je emailaccount aan.

Wat is een SSL Certificaat?

SSL is een manier om het internetverkeer tussen je website en je bezoekers te versleutelen. SSL Certificaat is een aanrader voor websites die wachtwoorden, persoonsgegevens of betaalinformatie verwerken. Een manier om onderscheppen onmogelijk te maken is door de verbindingen van en naar je site te versleutelen. Dit versleutelen gebeurt dus met SSL, en hiervoor heb je een SSL-certificaat nodig.

Mag ik alles draaien op mijn hosting?

In principe sluiten wij vrijwel niets uit op onze hostingpakketten. We hebben vrijwel alle PHP libraries geïnstalleerd, zodat u met alle grotere standaard scripts en software pakketten overweg kunt.

Een privé website, chat engines, pornografie, forums, webshops, fotocollecties, videos, etcetera. Dit mag allemaal op onze servers, mits de scripts die gebruikt worden niet onze server overbelasten.

Wat niet is toegestaan, zijn  IRC en andere bots, (zoekmachine) indexing robots en Proxy servers. Ook malafide scripts zoals mailbombers, spamscripts en ddos scripts zijn uiteraard niet toegestaan.

Verder is het niet toegestaan illegale inhoud of bestanden op uw hosting te plaatsen of andere aan te zetten tot illegale praktijken, zoals ook is beschreven in onze algemene voorwaarden.

Wordt mijn website uitgeschakeld bij teveel dataverkeer?

Nee, uw website zal gewoon in de lucht blijven als u over uw dataverkeer heengaat. Wel zult u achteraf van ons een factuur krijgen over het teveel gebruikte dataverkeer.

Indien wij constateren dat de hoeveelheid dataverkeer opeens explosief is toegenomen, zullen wij contact opnemen met de eigenaar van de site om te kijken wat er aan de hand is. Mocht er iets mis zijn, kunnen wij ook direct ingrijpen zodat u niet achteraf met hoge rekeningen opgezadeld wordt.

Mocht u regelmatig over uw datalimiet heen gaan, dan zullen wij met u contact opnemen om te kijken of een groter hosting pakket niet beter bij uw website aansluit.

Heeft u geen zin in rekeningen achteraf, dan kunt u bij ons per email aanvragen dat uw website op zwart gaat zodra de limiet overschreden wordt. Dit houdt dus wel in dat uw website onbereikbaar is en ook uw e-mail niet werkt!

U zult bij het naderen van de datalimiet altijd per email automatisch waarschuwingen ontvangen hierover.

Kunnen jullie iets uit de dagelijkse backup terugzetten?

Iedere gebruiker blijft ten alle tijden zelf verantwoordelijk voor zijn backups! Dat kan ook heel eenvoudig ingesteld worden vanuit Direct Admin. De backup functie in Direct Admin geeft u de mogelijkheden om dagelijks een volledige backup te maken van uw website, welke u lokaal (op de server harddisk) kunt opslaan of via FTP kan laten uploaden naar een andere computer (bijvoorbeeld uw pc thuis of server op de zaak). Let bij de eerste optie wel op de verbruikte harddiskruimte en verwijder regelmatig oude backups. Vanuit DA is het ook zeer eenvoudig om een bepaald bestand uit de backup weer terug te zetten, dit is slechts een kwestie van aanklikken.

Wij maken dagelijks een image-level backup van de complete webserver. Deze backups zijn bedoelt als backup voor het geval een server geheel crasht en zijn niet bedoeld voor het terugzetten van een bepaald bestand of database.

Indien wij uit onze serverbackups een bestand terug moeten zetten, zitten kosten aan verbonden.

Is de hoeveelheid dataverkeer FUP?

FUP staat voor Fair Use Policy, ofwel alles is toegestaan totdat het de spuigaten uitloopt.
Veel hosting providers hanteren ‘ongelimiteerd’ dataverkeer of een hoeveelheid dataverkeer met een FUP, wat feitelijk inhoudt dat er wel degelijk limieten aan zitten. Zodra je veel dataverkeer gebruikt of regelmatig bij je FUP limiet in de buurt komt, zal je bij deze providers extra moeten betalen.

De hoeveelheid dataverkeer bij knippin is zonder FUP, alle limieten zijn ‘harde’ limieten. Zolang je onder je datalimiet blijft, zul je ons dus nooit horen klagen.

Kan ik per domeinnaam een andere website draaien?

Bij onze webhostingpakketten kunt u altijd meerdere domeinnamen registreren. Iedere domeinnaam krijgt standaard zijn eigen map en per domeinnaam kan er dus een andere website geupload worden, via één en hetzelfde (standaard) ftp account. U kunt desgewenst in het Direct Admin controlepaneel een extra FTP account aanmaken dat alleen rechten heeft tot het wijzigen van de bestanden van slechts één domeinnaam.

Administratief

Wat zijn de betalingsmogelijkheden?

Bij het aanschaf van een domeinaam of hosting betaald u altijd voor een hele jaar. De betaling kunt u doen met IDEAL of PAYPAL wij ondersteunen nog geen automatische incasso.

Ik wil mijn domeinnaam wegverhuizen?

Indien u uw domeinna(a)m(en) wenst te verhuizen naar een andere partij dient u hiervoor een opzegging in te dienen via knippin, nadat u bent ingelogd bij ‘Mijn contracten’. Dit omdat bij de domeinnaam een hostingpakket zit.
U dient bij de opzegging aan te geven dat u graag (indien van toepassing) de EPP-code wenst te ontvangen.

De werkwijze van opzeggen kunt u vinden bij het kopje ‘Administratief’ en dan bij: Hoe moet ik mijn hosting / contract opzeggen?

Een wegverhuizing van domeinna(a)m(en) is namelijk géén opzegging, de diensten zullen dan na evengoed na wegverhuizing worden verlengd conform onze algemene voorwaarden.

De reden dat de diensten niet worden beëindigd is omdat men vaak nog gebruik wilt blijven maken van het hostingpakket, of even later een andere domeinnaam hiervoor in de plaatst neemt.

Wat is de opzegtermijn?

Bij een aanschaf van een domeinnaam of hosting gaat u een contract termijn aan van 1 jaar. Na 1 jaar wordt het automatisch verlengt tenzij u het 1 maand van te voren opzegt.

PHP / MySQL

WordPress: brute force aanvallen

Het gebeurt

regelmatig dat WordPress websites het slachtoffer worden van brute force aanvallen. Dit type aanval zorgt er voor dat uw website onbereikbaar raakt en in veel gevallen ook andere websites op dezelfde server. Om u te beschermen tegen deze aanvallen zetten wij verschillende lagen bescherming in. Zo controleren wij onder andere of verzoeken naar uw inlog pagina legitiem zijn. Mochten we een aanval herkennen wordt deze automatisch tegen gehouden.

Bescherm zelf uw website tegen brute force aanvallen

Ga naar www.mijnip.nl. Hier staat het IP adres van uw computer. Deze heb je nodig in de volgende stappen. Open het .htaccess bestand van je WordPress site. Deze staat normaal gesproken in de map domains/uwdomeinnaam/public_html/. Voeg de volgende regels toe:

<Files ~ "^wp-login.php">
Order Deny,Allow
Deny from all
Allow from 127.0.0.1
</Files>

Verander 127.0.0.1 in het IP adres wat u in stap 1 heeft gevonden en sla het bestand op.

Mocht u geen ervaring hebben met het aanpassen van .htaccess bestanden kunt u natuurlijk ook contact met ons opnemen. Vergeet hierbij niet eerst het IP adres uit stap 1 te noteren en deze mee te sturen.

Resellers

Dedicated

Colocatie

Wat houdt x Mbps dataverkeer in?

Dataverkeer kan worden gemeten in Gigabytes (GB) en Megabits per Seconde (Mbps). GB houdt puur het gemeten dataverkeer in (zowel inkomend als uitgaand), Mbps is gebaseerd op de gemiddelde hoeveelheid dataverkeer per 5 minuten.

Op maandbasis wordt bekeken hoeveel verkeer de server heeft getrokken, volgens de zogenaamde 95% percentage berekening. Dit houdt in dat van de momenten met het hoogste verkeer 5% (circa 36 uur) aan pieken wordt afgetrokken, van de resterende 95% van de tijd wordt de hoogste piek gepakt en die wordt gebruikt als de te verrekenen hoeveelheid dataverkeer van die maand.