Knippin ict

Login overzicht

 

Deze pagina biedt een overzicht van verschillende systemen die relevant zijn voor het beheren en onderhouden van een online omgeving. Elk systeem heeft een specifieke functie en draagt bij aan het efficiënt en effectief beheren van diverse aspecten van een hosting- of IT-infrastructuur.

 

DirectAdmin:
DirectAdmin is een webgebaseerd controlepaneel waarmee gebruikers servers kunnen beheren en configureren. Het biedt functionaliteiten voor het beheren van websites, e-mailaccounts, databases en domeinen op een server.

Spam Experts:
Spam Experts is een systeem dat specifiek is ontworpen om spam te detecteren en te blokkeren voor e-mailservers. Het helpt bij het verminderen van ongewenste e-mails en verbetert de algehele e-mailbeveiliging.

Klantenpaneel:
Het klantenpaneel is een online platform waar klanten toegang hebben tot hun account en verschillende diensten kunnen beheren. Dit kan onder andere het beheren van facturen, instellingen en ondersteuningsverzoeken omvatten.

  VPS Manager:
  De VPS Manager is een tool waarmee gebruikers virtuele privéservers (VPS) kunnen beheren. Het biedt functies voor het instellen, monitoren en beheren van VPS-instanties.

  Support Systeem:
  Het ondersteuningssysteem is een platform voor het indienen, volgen en afhandelen van ondersteuningsverzoeken van klanten. Het helpt bij het bieden van gestructureerde ondersteuning en het oplossen van problemen.

  Hulp op Afstand:
  Hulp op Afstand is een systeem dat technici in staat stelt om op afstand verbinding te maken met computers of servers om problemen op te lossen, configuraties aan te passen en ondersteuning te bieden.

  RMM Services
  RMM Services zijn tools en diensten waarmee IT-professionals op afstand netwerken, apparaten en systemen kunnen monitoren, beheren en onderhouden. Dit helpt bij proactief beheer en het snel oplossen van eventuele problemen.

  SOC Manager (Security Operations Center):
  SOC Manager is een centraal systeem dat is ontworpen voor het monitoren en beheren van de beveiliging van een organisatie. Het biedt inzicht in beveiligingsincidenten, detecteert bedreigingen en helpt bij het nemen van beveiligingsmaatreg

  Office 365 User Portaal:
  Het Office 365 User Portaal is een webgebaseerd platform waarmee individuele gebruikers toegang krijgen tot hun Office 365-account. Gebruikers kunnen hier hun persoonlijke instellingen beheren, e-mails lezen en versturen, agenda’s bijhouden, documenten opslaan en delen via Microsoft OneDrive, en toegang krijgen tot andere Microsoft 365-applicaties en services die aan hun abonnement zijn gekoppeld. Dit portaal is ontworpen voor eindgebruikers om efficiënt te werken met de Microsoft 365-suite.

  Waarom kiezen voor Knippin ICT?

  Bij Knippin ICT zijn we trots om de ultieme bestemming te zijn voor al uw hostingbehoeften. Met onze hoogwaardige oplossingen en ongeëvenaarde betrouwbaarheid zorgen we ervoor dat uw website altijd soepel blijft draaien. Ons toegewijde team van experts staat klaar om u bij elke stap van dienst te zijn, met uitzonderlijke klantenservice en technische ondersteuning. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor vragen of verzoeken. We kijken ernaar uit om van u te horen!