MailCloud SpamFilter. Bescherming voor uw e-mail.

Bijna niemand wil spam ontvangen. Wij in ieder geval zeker niet. Het kost tijd en deze tijd besteden wij liever aan het ondersteunen van onze klanten. MailCloud is een antispam oplossing gebaseerd op SpamExperts die geschikt is voor iedere e-mail server zoals bijvoorbeeld Exchange, Zimbra of Exim. Het is simpel, effectief en snel online. Een spamfilter die echt werkt.

De cijfers. Hoeveel spam kan Knippin tegenhouden?

Geschat wordt dat 93 procent van alle e-mail die iedere dag wereldwijd over het internet gaat eigenlijk spam is. Wij houden 99,98 procent van alle spam die naar onze klanten gaat tegen. Maar dat is niet alles. Er is slechts een kans van 1 op de 1 miljoen e-mails dat het systeem een verkeerde inschatting maakt en een e-mail per ongeluk als spam markeert. Dat is slechts 0,0001 procent.

MailCloud. Hoe werkt het eigenlijk?

Alle e-mail die naar u verzonden wordt gaat eerst door de filters van MailCloud. Deze controleert de e-mail en stuurt deze door naar uw eigen server. Wij ondersteunen iedere mailserver. Of u nu gebruik maakt van Exchange, Exim of Postfix, MailCloud werkt voor uw omgeving. Ook wanneer u hosting afneemt bij een ander bedrijf kunt u gebruik maken van MailCloud.

Bescherming voor alle gebruikers. Betaal per domeinnaam.

Met MailCloud wordt iedere mailbox beschermt tegen spam en virussen. Wij rekenen een vast bedrag per jaar per domeinnaam en verzorgen de rest. Wanneer het nodig is sturen wij iedere dag of iedere week een rapportage van alle e-mail die wij hebben tegen gehouden.

Beheer uw instellingen. Het MailCloud control panel.

Met het MailCloud control panel kunt u de berichten die het spamfilter heeft tegen gehouden controleren of e-mail tijdelijk doorsturen naar een andere server.

Tarieven

MailCloud is beschikbaar vanaf € 4,00 per maand per domeinnaam bij een virtual server. Maar MailCloud is ook whitelabel beschikbaar voor resellers. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

“Ontdek de kracht en de betrouwbaarheid van Knippin

Hulp nodig bij bestellen?