Over ons

Systeembeheer Diensten

Welkom bij Knippin ICT, waar onze reis meer is dan alleen een zakelijk avontuur; het is een verhaal van passie, doorzettingsvermogen en familie. Opgericht in 2010 door Stefan Lousberg, samen met zijn partner Nicole Lousberg, begon ons bedrijf als een droom, een visie op het leveren van uitzonderlijke ICT-diensten met een persoonlijke touch.

In de beginjaren stonden we voor aanzienlijke uitdagingen. Het was een tijd van bescheiden middelen, met grote ambities. We begonnen met het inkopen van privélijnen in datacenters, een niche die destijds nog onontgonnen was. Ons doel was simpel maar gedurfd: de kloof overbruggen tussen complexe technologieën en de alledaagse behoeften van onze klanten.

Onze reis is er een van organische groei geweest, van een klein familiebedrijf naar een gerespecteerde naam in de ICT-sector. Onze thuisbasis in Rotterdam, gecombineerd met onze aanwezigheid in Heerlen en Falkenstein, heeft ons in staat gesteld om een breed scala aan klanten te bedienen, van lokale ondernemingen tot grote internationale corporaties.

De kern van ons succes zijn de mensen achter Knippin ICT. Naast Stefan en Nicole, omvat ons team nu een netwerk van 18 toegewijde freelancers, elk expert in hun vakgebied. Samen vormen we een hecht team, verenigd door een gemeenschappelijk doel: onze klanten voorzien van ongeëvenaarde ICT-oplossingen, afgestemd op hun unieke behoeften.

Na dertien jaar van toewijding en hard werken, bedienen we nu meer dan 900 resellers en 6500 eindklanten. Onze groei is een getuigenis van onze onwrikbare inzet voor kwaliteit en klanttevredenheid. Maar wat ons echt onderscheidt, is onze benadering: wij zijn meer dan alleen een bedrijf; wij zijn een familie, en onze klanten zijn een verlengstuk van die familie.

Bij Knippin ICT gaan we verder dan alleen het leveren van diensten. We bouwen relaties op, we luisteren naar onze klanten en we zetten die extra stap die nodig is om te garanderen dat hun ervaringen met ons niet alleen bevredigend zijn, maar ook verrijkend. Onze persoonlijke aanpak is wat Stefan en Nicole voor ogen hadden toen ze deze reis begonnen, en het blijft de ruggengraat van alles wat we doen.

Wij nodigen u uit om deel uit te maken van ons verhaal. Of u nu op zoek bent naar een vertrouwde partner voor uw ICT-behoeften of een oplossing op maat, bij Knippin ICT bent u aan het juiste adres. Samen kunnen we de mogelijkheden van technologie verkennen en uw bedrijf naar nieuwe hoogten tillen.

Welkom in de familie van Knippin ICT. Waar uw succes ons doel is.