OVER ONS

Knippin is opgericht in door een aantal jonge IT’ers en is sinds 2007 al actief op het gebied van webhosting en domeinnamen. Omdat wij de meeste van onze bedrijfsprocessen hebben geautomatiseerd, kunnen wij lagere prijzen hanteren dan onze concurrenten.

INFRASTRUCTUUR

Onze servers hebben wij onderbracht in de datacenters van SmartDC waardoor wij de volledige controle hebben over onze eigen servers.

PERFORMANCE

Met onze DELL servers welke zijn voorzien van SSD schijven zal jou website vergeleken met andere websites supersnel laden.

KLANTENSERVICE

Wij hechten heel veel waarde aan onze klanten en daarom staan er 24 uur per dag jonge professionals voor u klaar.

KWALITEIT

Uiteraard staat ook kwaliteit en betrouwbaarheid bij ons hoog in het vaandel, zodoende maken wij dan ook uitsluitend gebruik van A-merk apparatuur zoals SuperMicro, Hewlett Packard, APC en staan onze servers in een veilig en betrouwbaar datacenter.

Niet geheel onbelangrijk is onze uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Helaas kunnen wij niet altijd de goedkoopste zijn, kwaliteit kost nu eenmaal soms wat meer. Maar wij doen er altijd alles aan om een zo scherp mogelijke prijs voor u te realiseren.